Finalizare completă de migrare și mail

În data de 22 Noiembrie 2018, am finalizat migrarea cu toate resursele către SSD de la serverul vechi. Acum resursele sunt cel puțin încă odată mai bune și sperăm ca pe viitor să mai aducem îmbunătățiri ale performaței și a simplității de gestionare. Deși au fost întâmpinate mici dificultăți cu trimiterea mesajelor către ... Continuare »

23rd Nov 2018
Migrare la SSD

În data de 17 Noiemnbrie 2018 a fost finalizată migrarea către server cu spațiul de stocare pe SSD, a tuturor datelor, conturi de cPanel, adrese de e-mail, website-uri și alte resurse, exact așa cum erau ele. Iar dacă ceva nu vă merge, nu ezitați să deschideți un ticket de suport. Acest lucru sa datorat upgradării obligatorii a ... Continuare »

18th Nov 2018
Actualizare date!

Incepând cu date de 26/03/2018, au început migrarea datelor de la serverul magadyla catre serverul AdyDev Media.Această procedură a intervenit ca urmare a preluării datelor de la o firmă la alta.Avantajele foarte mari, sunt acelea legate de prețuri și de motivația de-a va exprima prin intermediul site-ului dvs.Datele sunt protejate și nu ... Continuare »

27th Mar 2018